Képzett Hospice Önkéntes

2024. tavaszi tanfolyam

Alapítványunk 2024 tavaszán ismét meghirdeti a hospice ellátás és szemlélet iránt érdeklődők és az önkéntességen gondolkozók számára megszervezett 40 órás tanfolyamát.

Ha szívesen megismerné a hazai hospice ellátás rendszerét és szakembereinkből álló csapatunk munkáját, valamint azt, milyen módon figyelhetünk oda az élet talán legnehezebb életszakaszában lévő embertársainkra, esetleg régóta gondolkozik azon, hogy bekapcsolódna alapítványunk önkéntesprogramjába, szeretettel várjuk képzésünkre!

Időpont: 2024. április 12-13. és április 19-20. (péntek-szombatok)
Helyszín: Magyar Hospice Alapítvány, 1032 Budapest, Kenyeres u. 18-22.
Képzési díj: 40 000 Ft
Résztvevők száma: max. 30 fő

Jelentkezés menete: részvételi szándékát a Jelentkezési adatlap online kitöltésével adhatja le, mely IDE kattintva érhető el. Fontos, hogy az űrlap kitöltése a részvételi szándékot jelzi, de az adatlap beküldése nem jelenti automatikusan a jelentkezés elfogadását. Erről, valamint adott esetben a további teendőkről minden jelentkezőnek március 18-tól tájékoztatást küldünk.

Részletes program:

Figyelem! Megengedett hiányzás a képzési óraszám 10 %-a (4 óra). Megengedett hiányzás túllépése esetén a képzésben résztvevő nem kapja meg a képzés sikeres teljesítéséről szóló oklevelet.
Fontos! A képzésen való részvétel és annak sikeres elvégzése nem jelenti automatikusan, hogy a jelentkező önkéntes munkát vállalhat a Magyar Hospice Alapítványnál.

Önkénteseink történetei

Megtanultam…

A legjobb a mai napban

Önkénteseink további történetei