Zsiga Bernadett

A Magyar Hospice Alapítvány Nárcisz Futókörének tagjaként a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó életvégi ápolását segítem.

Jótékony futóként teljesítem 2015. április 19-én a Telekom Vivicittá félmaraton versenyt.
Zsiga Bernadett

Egyszer eljön az az idő, amikor elérkezünk életünk utolsó szakaszához. Ekkor az a legfontosabb, hogy minél tovább fenntartsuk életminőségünket és az utolsó pillanatig megőrizhessük az emberi méltóságunkat, ez hatványozottan igaz, ha gyógyíthatatlan betegséggel állunk szemben.

Magyar Hospice Alapítvány a súlyosan beteg gyermekeknek is segít, hogy a család minél tovább együtt maradhasson, mert minden perc értékes. Futásommal szeretném felhívni a figyelmet a Magyar Hospice Alapítvány tevékenységére. Kérlek, lehetőségedhez képest támogasd a gyógyíthatatlan betegek ápolását!

Köszönöm szépen!

Te is futnál?

MI AZ A NÁRCISZ FUTÓKÖR?

A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre.

Maratonista, félmaratonista futóink minden lépésükkel segítik a gyógyíthatatlan daganatos betegek humánus életvégi ápolását.

A Nárcisz Futókör tagjai jótékony célra ajánlják fel egy-egy versenyüket, hiszen a táv teljesítésén kívül adománygyűjtő feladatot is vállalnak. Közös cselekvésre buzdítják környezetüket: szeretteik, ismerőseik, munkatársaik a drukkoláson túl felajánlásaikkal a versenytáv egy-egy szakaszát támogatják.

Adománygyűjtési célom:

20.000 Ft

Itt tartok most:

22.000 Ft

Tiszteletkör Üzenj nekem!

Eddigi támogatóim:

Ruzsics Gergely

2015.03.19.

10.000 Ft.

Mindig az egyik lábat a másik után! :-)


Zsiga Tiborné

2015.03.16.

2.000 Ft.


Kozák Kálmán

2015.03.13.

10.000 Ft.

ZSIGA BERNADETT hajrá!