Veres Edit

A Magyar Hospice Alapítvány Nárcisz Futókörének tagjaként a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó életvégi ápolását segítem.

Jótékony futóként teljesítem 2017. április 1-én a Spartan Sprint versenyt, május 27-én a Tihanyi Félmaratont, június 17-én a Kazincbarcika Spartan Super és október 21-én az Eplény Spartan Beast versenyt.
Veres Edit

Veres Edit vagyok Dunakeszin élek.

Pár éve szerettem meg a futást, kutyámmal Queenievel futok, már több versenyen is részt vettünk együtt.

Az idei Night Run-on lefutottam a félmaraton távot, amit az addigi futásaimhoz képest jelentős időjavítással sikerült megtennem. Nagyon boldog voltam.

A mindennapi edzésekben napról napra óráról órára le kell győznöm magam, és pont ezért olyan jó érzés, amikor végigviszem és megteszem az adott napra kitűzött kilométereimet.

Aki volt már beteg fájdalmakkal teli, átélte, hogy az idő ilyenkor lelassul, és az ember elgondolkodik. Ki, hogy tartja be az ekkor megtett fogadalmakat, de az biztos, hogy ezután átértékeli az élet dolgait.

Véletlenül találtam rá a Nárcisz futókörre, amelyet nagyon testhezállónak találtam, mindazonáltal mivel így a futásommal a gyógyíthatatlan betegeknek is tudok segíteni a nehéz időket kicsit jobbá elviselhetőbbé tenni. Van egy összeg, amit szeretnék összegyűjteni, és most ebben szeretném a segítségeteket kérni.

Kérlek benneteket lehetőségetekhez mérten támogassátok a Magyar Hospice Alapítvány nemes munkáját, ha sokan összefogunk, erősek leszünk.

Te is futnál?

MI AZ A NÁRCISZ FUTÓKÖR?

A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre.

Maratonista, félmaratonista futóink minden lépésükkel segítik a gyógyíthatatlan daganatos betegek humánus életvégi ápolását.

A Nárcisz Futókör tagjai jótékony célra ajánlják fel egy-egy versenyüket, hiszen a táv teljesítésén kívül adománygyűjtő feladatot is vállalnak. Közös cselekvésre buzdítják környezetüket: szeretteik, ismerőseik, munkatársaik a drukkoláson túl felajánlásaikkal a versenytáv egy-egy szakaszát támogatják.

Adománygyűjtési célom:

50.000 Ft

Itt tartok most:

5.500 Ft

Tiszteletkör Üzenj nekem!

Eddigi támogatóim:

Bujáki József

2016.09.05.

3.500 Ft.

Mindent bele!


Szabó Magdolna

2016.08.30.

2.000 Ft.

Hajrá Edit!