Váraczki Nikolett

A Magyar Hospice Alapítvány Nárcisz Futókörének tagjaként a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó életvégi ápolását segítem.

Jótékony futóként teljesítem 2015. március 28-án a prágai félmaraton versenyt.

Váraczki Nikolett
Az emberek segítését a hivatásomnak érzem. Eddigi munkáim során semmi más nem tudott akkora örömet okozni, mint segíteni másokon. Édesanyám révén kisgyermek koromtól fogyatékos és idős emberek között voltam, édesanyám pedig vitt, tanított és példát mutatott. És ez az egész az életemmé vált.

"A boldogságot csak az bírja el, aki elosztja. A fény csak abban válik áldássá, aki másnak is ad belőle. Mert amikor bennünket elküldtek, az útrabocsájtó Hatalom így szólt: Rád bízok minden embert külön külön, kivétel nélkül mindenkit, segíts, adj enni, adj ruhát, mindenkire vigyázz úgy, mint magadra és ne hagyd a sötétségben elmerülni. Amit szerzel, amit elérsz, osszad meg. Az egész világ a tiéd. Szabad vagy a kövektől az éterig. Ismerd meg, hódítsd meg, senki se tiltja, de jaj neked, ha magadnak tartod. elbocsátlak téged is, mint mindenkit: felelős vagy minden emberért aki veled él (....) Most eredj és élj, mert a világ a tiéd!" (Hamvas Béla)

"Amikor letetted azokat a vizsgákat, amelyekért a földre küldtek, akkor megengedik neked, hogy lediplomázz. Megengedik, hogy levesd a tested, amely bebörtönzi a lelked."
(Elisabeth Kübler-Ross)

Te is futnál?

MI AZ A NÁRCISZ FUTÓKÖR?

A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre.

Maratonista, félmaratonista futóink minden lépésükkel segítik a gyógyíthatatlan daganatos betegek humánus életvégi ápolását.

A Nárcisz Futókör tagjai jótékony célra ajánlják fel egy-egy versenyüket, hiszen a táv teljesítésén kívül adománygyűjtő feladatot is vállalnak. Közös cselekvésre buzdítják környezetüket: szeretteik, ismerőseik, munkatársaik a drukkoláson túl felajánlásaikkal a versenytáv egy-egy szakaszát támogatják.

Adománygyűjtési célom:

50.000 Ft

Itt tartok most:

20.000 Ft

Tiszteletkör Üzenj nekem!

Eddigi támogatóim:

Bogdanovits András

2015.02.11.

10.000 Ft.Kertész Alexandra

2015.02.11.

10.000 Ft.