van der Meer Gabriella

A Magyar Hospice Alapítvány Nárcisz Futókörének tagjaként a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó életvégi ápolását segítem.

Jótékony futóként teljesítem 2015. április 19-án a Telekom Vivicitta Félmaraton versenyt.

van der Meer Gabriella
van der Meer Gabriella vagyok, business coach, tréner, oktató, 2 gyönyörű kamaszlány édesanyja, akiknek viszont az édesapját, férjemet, szerelmemet, gyógyíthatatlan daganatos betegsége következtében fiatalon elvesztettük. Ebben az embert próbáló helyzetben szereztem először (valós) tudomást arról, mit is jelent igazán a hospice munka. Futásommal a Vivicitta félmaratoni távján szeretném a figyelmet azokra irányítani, akik ebben a nehéz szakmában tevékenykednek - sportteljesítményemmel ezúton szeretném támogatni az életvégi szakszerű és humánus ellátást. Kérem minden ismerősöm, barátom és nem ismerősöm szíves támogatását, hogy a vállalásomat teljesíteni tudjam. Köszönöm!
Szurkolni/Támogatni ér!

Te is futnál?

MI AZ A NÁRCISZ FUTÓKÖR?

A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre.

Maratonista, félmaratonista futóink minden lépésükkel segítik a gyógyíthatatlan daganatos betegek humánus életvégi ápolását.

A Nárcisz Futókör tagjai jótékony célra ajánlják fel egy-egy versenyüket, hiszen a táv teljesítésén kívül adománygyűjtő feladatot is vállalnak. Közös cselekvésre buzdítják környezetüket: szeretteik, ismerőseik, munkatársaik a drukkoláson túl felajánlásaikkal a versenytáv egy-egy szakaszát támogatják.

Adománygyűjtési célom:

40.000 Ft

Itt tartok most:

20.000 Ft

Tiszteletkör Üzenj nekem!

Eddigi támogatóim:

Bártfai-Jablonszky Andrea

2015.04.17.

5.000 Ft.


Bánáti Hartvig Építész Iroda

2015.04.02.

10.000 Ft.


Fekete Gáborné

2015.03.24.

5.000 Ft.