Tomán Edina

A Magyar Hospice Alapítvány Nárcisz Futókörének tagjaként a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó életvégi ápolását segítem.

Jótékony futóként teljesítem 2016. november 5-én az 50 kilométeres magyar bajnokságot.
Tomán Edina

2003. december 24-én életmentő szív-tüdő műtétem volt a Városmajor úti Szív-és Érsebészeti klinikán. Az orvosi bravúrként jegyzett műtét túlélésére 2 százalék esélyt kaptam. Akkor 22 éves voltam. A műtétem után fél évvel futni kezdtem.

Félmaratonok, maratonok, majd pedig a maratonnál hosszabb távok jöttek. 100 kilométeren és 6 órás futásban országos bajnoki érmet szereztem.

Másoddiplomás pszichológus egyetemi hallgatóként a gyermek-hospice ellátásban találtam meg céljaimat és fő motivációmat. A hospice gyakorlatilag magába szippantott. Nem csak jövőbeli hivatásomként, de szenvedéllyel és teljes elkötelezettséggel is tekintek rá.

Örömmel tölt el, hogy két igazán nagy szenvedélyemet, a futást és a hospice-t összekapcsolhatom. A Magyar Hospice Alapítvány Nárcisz Futókörének tagjaként szeretném segíteni a hospice ellátásban lévő betegek méltó ellátását.

Te is futnál?

MI AZ A NÁRCISZ FUTÓKÖR?

A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre.

Maratonista, félmaratonista futóink minden lépésükkel segítik a gyógyíthatatlan daganatos betegek humánus életvégi ápolását.

A Nárcisz Futókör tagjai jótékony célra ajánlják fel egy-egy versenyüket, hiszen a táv teljesítésén kívül adománygyűjtő feladatot is vállalnak. Közös cselekvésre buzdítják környezetüket: szeretteik, ismerőseik, munkatársaik a drukkoláson túl felajánlásaikkal a versenytáv egy-egy szakaszát támogatják.

Adománygyűjtési célom:

50.000 Ft

Itt tartok most:

10.000 Ft

Tiszteletkör Üzenj nekem!

Eddigi támogatóim:

Kovács Zsolt

2016.04.09.

10.000 Ft.

Hajrá! :-)