Szilágyi Tímea

A Magyar Hospice Alapítvány Nárcisz Futókörének tagjaként a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó életvégi ápolását segítem.

Jótékony futóként teljesítem 2017. szeptember 9-én a 9. Telekom Éjszakai Futás 10-es távját Pozsonyban, és október 15-én a 32. Spar Budapest Maraton 10 km-es távját.

Szilágyi Tímea

Szilágyi Tímea vagyok. Gyermekkorom óta szeretek futni, de intenzíven 4 éve kezdtem el.

Egy versenyen figyeltem fel a Nárcisz Futókörre, és azonnal tudtam, hogy én is szeretnék a tagja lenni. A futás nyújtotta örömöt tovább fokozza az, hogy a magam módján én is hozzájárulhatok az Alapítvány munkájához, amellyel nemes küldetését végzi, amellyel támogatja mindazokat a családokat, akiknek erre szükségük van. Fontosnak tartom, hogy minél többen tudjanak erről a lehetőségről. Sokat jelent, hogy miként múlik el az idő, amikor tényleg minden perc számít!

Megköszönöm, ha Ön is hozzájárul a szervezet működéséhez akár az én vállalásom, akár közvetlenül a Magyar Hospice Alapítvány támogatásával!

Te is futnál?

MI AZ A NÁRCISZ FUTÓKÖR?

A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre.

Maratonista, félmaratonista futóink minden lépésükkel segítik a gyógyíthatatlan daganatos betegek humánus életvégi ápolását.

A Nárcisz Futókör tagjai jótékony célra ajánlják fel egy-egy versenyüket, hiszen a táv teljesítésén kívül adománygyűjtő feladatot is vállalnak. Közös cselekvésre buzdítják környezetüket: szeretteik, ismerőseik, munkatársaik a drukkoláson túl felajánlásaikkal a versenytáv egy-egy szakaszát támogatják.

Adománygyűjtési célom:

50.000 Ft

Itt tartok most:

15.000 Ft

Tiszteletkör Üzenj nekem!

Eddigi támogatóim:

Csikós Dávid

2017.12.15.

10.000 Ft.


Csikós János Péterné

2017.07.13.

5.000 Ft.