Szabóné Edit

A Magyar Hospice Alapítvány Nárcisz Futókörének tagjaként a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó életvégi ápolását segítem.

Jótékony futóként teljesítem 2017. október 15-én a 32. Spar Budapest Maraton félmaratoni távját.

Szabóné Edit

Életmódváltás céljából kezdtem el futni jó pár évvel ezelőtt. Fiús anyukaként nagyon jó kis családi programnak tűnt…, ma meg már olyan szinten beépült az életembe, hogy ha valami oknál fogva a futás elmaradt, "elvonási tüneteim lettek ".

Az első versenyem Debrecenben a Nagyerdei futás volt 10 km-es távon. Aztán a fiaim beneveztek első félmaratonomra, a Vivicittára, ami olyan szinten magával ragadott, hogy azóta már négyszer lefutottam ezt a távot. A következő nagy tett az Ultrabalaton, melynek keretében nyolcad magammal teljesítettem a 220 km-t.

Sok kicsi, sokra megy alapon arra gondoltam: miért ne segíthetnék, ha szívvel lélekkel teszem?

Soha nem felejtem el, amikor egyik ismerősöm megkérdezte,- Edit futkározol még? Akkor az a szó, hogy futkározol, sértő volt számomra. Azóta eltelt pár év, s ma már büszkén ki merem jelenteni, hogy igazi futó lettem!

Teljesen magával ragadott ez a feeling, ami minden versenyen felejthetetlen élményt jelent.

Bajnok Gábor révén ismeretem meg a Magyar Hospice Alapítvány Nárcisz Futókörét, amihez örömmel csatlakoztam. Annál is inkább, mert egy nemes ügy érdekeiért futni még nagyobb motivációt, kihívást jelent számomra.

Futásommal én is szeretnék hozzájárulni, hogy minél többen támogassák a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó ápolását.

Te is futnál?

MI AZ A NÁRCISZ FUTÓKÖR?

A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre.

Maratonista, félmaratonista futóink minden lépésükkel segítik a gyógyíthatatlan daganatos betegek humánus életvégi ápolását.

A Nárcisz Futókör tagjai jótékony célra ajánlják fel egy-egy versenyüket, hiszen a táv teljesítésén kívül adománygyűjtő feladatot is vállalnak. Közös cselekvésre buzdítják környezetüket: szeretteik, ismerőseik, munkatársaik a drukkoláson túl felajánlásaikkal a versenytáv egy-egy szakaszát támogatják.

Adománygyűjtési célom:

100.000 Ft

Itt tartok most:

5.000 Ft

Tiszteletkör Üzenj nekem!

Eddigi támogatóim:

Kiss András

2017.07.12.

5.000 Ft.

Támogatom városunk büszkesége Szabóné Edit kitartását. További sikereket és még több támogatót kívánok!