Szabó Dávid

A Magyar Hospice Alapítvány Nárcisz Futókörének tagjaként a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó életvégi ápolását segítem.

Jótékony futóként teljesítem 2016. május 14-én az ULTRAmarATOM 12 órás futását.

Szabó Dávid

Kedves Ismerősök/Ismeretlenek,

Szabó Dávidnak hívnak, 25 éves vagyok. Lassan 4 éve ismerkedtem meg a futással, amivel eddig csak a saját céljaimat és saját határaimat feszegettem. Túl vagyok már több félmaratonon, maratonon és maraton feletti távokat is teljesítettem már. Idei célom nem más, mint május 14-én egy 12 órás futás során 100 kilométerig jutni és ezt a távot egy szép kezdeményezés színeiben teljesíteni.

Sajnos a tavalyi évben testközelből is megismertem azt a borzasztóan nehéz szituációt, amit egy daganatos megbetegedés okoz egy közeli családtag esetében. Feldolgozása valószínűleg egy jóval távolabbi időpontban sem fog teljesen sikerülni, de hiszem azt, hogy a beteg és hozzátartozók számára nyújtott segítség bármilyen formában óriási jelentőséggel bírhat. Szeretném felhívni mindenki figyelmét arra, hogy, ha anyagilag nem is, de emberséggel, odafigyeléssel járuljon hozzá ezen családok mindennapjainak megkönnyítéséhez.

Köszönöm szépen minden egyes embernek, aki bármilyen mértékű adománnyal hozzájárul az alapítvány működéséhez.

Te is futnál?

MI AZ A NÁRCISZ FUTÓKÖR?

A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre.

Maratonista, félmaratonista futóink minden lépésükkel segítik a gyógyíthatatlan daganatos betegek humánus életvégi ápolását.

A Nárcisz Futókör tagjai jótékony célra ajánlják fel egy-egy versenyüket, hiszen a táv teljesítésén kívül adománygyűjtő feladatot is vállalnak. Közös cselekvésre buzdítják környezetüket: szeretteik, ismerőseik, munkatársaik a drukkoláson túl felajánlásaikkal a versenytáv egy-egy szakaszát támogatják.

Adománygyűjtési célom:

25.000 Ft

Itt tartok most:

0 Ft

Tiszteletkör Üzenj nekem!

Eddigi támogatóim:

Még nincs támogatója!