Pintér János

A Magyar Hospice Alapítvány Nárcisz Futókörének tagjaként a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó életvégi ápolását segítem.

Jótékony futóként teljesítem 2015.október 11-én a 30. Spar Budapest maratont.
Pintér János
Pintér János vagyok, 39 éves, és Kazincbarcikán élek. 2013 óta rendszeresen részt veszek versenyeken, és itt figyeltem fel a jótékony futókra, akik különböző színekben, de ugyanazon nemes célért futnak, küzdenek. Ebben az évben én is csatlakozom hozzájuk, hiszen többen többre vagyunk képesek! Hiszek az emberekben, az emberségességben, az empátiában, hiszem ha összefogunk, talán jobbá tehetjük a beteg gyermekek, felnőttek (talán utolsó) éveit. Talán a Te ismerőseid, barátaid között is van segítségre szoruló beteg, talán holnap Te magad szorulsz segítségre!
Segíts céljaim elérésében, segíts, hogy segíthessünk azokon, akik már minden reményüket elvesztették!
A 2015-ös Spar Budapest Maratonon 42 km-es távon indulok Nárcisz színekben. Tudom azt, hogy nem mindenki teheti meg, hogy adományoz, de egy ajánlás, egy megosztás is sokat segíthet! Mert minden embernek joga van méltósággal élni, és emelt fővel szeretettel, szeretetben elmenni.

Te is futnál?

MI AZ A NÁRCISZ FUTÓKÖR?

A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre.

Maratonista, félmaratonista futóink minden lépésükkel segítik a gyógyíthatatlan daganatos betegek humánus életvégi ápolását.

A Nárcisz Futókör tagjai jótékony célra ajánlják fel egy-egy versenyüket, hiszen a táv teljesítésén kívül adománygyűjtő feladatot is vállalnak. Közös cselekvésre buzdítják környezetüket: szeretteik, ismerőseik, munkatársaik a drukkoláson túl felajánlásaikkal a versenytáv egy-egy szakaszát támogatják.

Adománygyűjtési célom:

100.000 Ft

Itt tartok most:

2.500 Ft

Tiszteletkör Üzenj nekem!

Eddigi támogatóim:

Méhész-Polyák Attila

2015.04.23.

1.500 Ft.

Hajrá Jani


Dr. Bomicz Barbara

2015.04.22.

1.000 Ft.