Pikler Tamás

A Magyar Hospice Alapítvány Nárcisz Futókörének tagjaként a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó életvégi ápolását segítem.


Jótékony futóként teljesítem 2015. június 15-én a Börzsöny Trail terepfutó versenyt.

Pikler Tamás
Korábban nagy túlsúllyal küzdöttem. Ez vonta maga után a magas vérnyomást, porckorong sérvet és komoly fájdalmakat. Ezért életmód váltásra volt szükségem. Így kezdtem el futni és teszem ezt most már 10 éve! Rendszeresen futok: félmaratont, maratont és terep futást is. Mások bátorítására most már versenyszerűen is futok. Így ismertem meg a Nárcisz futókört és a Hospice Alapítványt! Szeretném ha minél többen megismernék ezt a szervezetet és aki tudja támogassa céljaikat. Mivel sajnos a családunkban is diagnosztizáltak rákos betegséget pontosan tudom, hogy milyen nehéz megteremteni mindent amire szüksége van. Futásommal szeretnék segíteni, hogy minden rászoruló beteg megkapja a szükséges ellátást és támogatást. Minél több csodaszép napot tölthessenek el szeretteikkel.

Te is futnál?

MI AZ A NÁRCISZ FUTÓKÖR?

A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre.

Maratonista, félmaratonista futóink minden lépésükkel segítik a gyógyíthatatlan daganatos betegek humánus életvégi ápolását.

A Nárcisz Futókör tagjai jótékony célra ajánlják fel egy-egy versenyüket, hiszen a táv teljesítésén kívül adománygyűjtő feladatot is vállalnak. Közös cselekvésre buzdítják környezetüket: szeretteik, ismerőseik, munkatársaik a drukkoláson túl felajánlásaikkal a versenytáv egy-egy szakaszát támogatják.

Adománygyűjtési célom:

50.000 Ft

Itt tartok most:

0 Ft

Tiszteletkör Üzenj nekem!

Eddigi támogatóim:

Még nincs támogatója!