Petőcz Ferenc

A Magyar Hospice Alapítvány Nárcisz Futókörének tagjaként a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó életvégi ápolását segítem.

Jótékony futóként teljesítem 2015. április 19-én a Telekom Vivicittá félmaraton versenyt.

Petőcz Ferenc

Viszonylag fiatalon szembesültem vele, hogy magas vérnyomás, cukorbetegség és köszvény, mint betegségek engem is utolértek. Az egészségi állapotom javítása és szintetartása miatt 2012. júliusában ragadtam magamhoz egy edzéstervet és egy pár futócipőt. Jó szívvel elmondhatom, hogy a futás nevű betegség is életem része lett, eddig 10 félmaratont futottam és előttem életem nagy vállalkozása a maraton lefutása. A futórendezvényeken egyre gyakrabban szembesültem vele, hogy a rászoruló emberek, szervezetek nem kapnak kellő állami és társadalmi segítséget. Úgy gondolom és vallom, hogy kötelességem segíteni mindenkinek, akinek tehetem, így sérült gyermekeknek, látássérült személyeknek már többször segítettem futásaimmal és a teljesítménytúrák alkalmával. A Hospice Alapítvány céljait megismerve örömmel futottam a 29. Spar Budapest Maratonon, segítve e célok megvalósítását. Kérek mindenkit, aki teheti, támogatásával segítsen, hogy a továbbiakban is képviselni tudjam az alapítványt a futóversenyek és a teljesítménytúrák alkalmával.

Köszönöm!

Te is futnál?

MI AZ A NÁRCISZ FUTÓKÖR?

A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre.

Maratonista, félmaratonista futóink minden lépésükkel segítik a gyógyíthatatlan daganatos betegek humánus életvégi ápolását.

A Nárcisz Futókör tagjai jótékony célra ajánlják fel egy-egy versenyüket, hiszen a táv teljesítésén kívül adománygyűjtő feladatot is vállalnak. Közös cselekvésre buzdítják környezetüket: szeretteik, ismerőseik, munkatársaik a drukkoláson túl felajánlásaikkal a versenytáv egy-egy szakaszát támogatják.

Adománygyűjtési célom:

25.000 Ft

Itt tartok most:

14.000 Ft

Tiszteletkör Üzenj nekem!

Eddigi támogatóim:

Erdélyi Csaba

2014.11.04.

5.000 Ft


Tóth Aranka

2014. 10.21.

5.000 Ft


Szabó András

2014.10.17.

4.000 Ft