Pap Zoltán

A Magyar Hospice Alapítvány Nárcisz Futókörének tagjaként a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó életvégi ápolását segítem.

Jótékony futóként teljesítem a januári Zúzmara félmaraton 21 km-es távját.
Pap Zoltán

Sziasztok!

Pap Zoltánnak hívnak, 42 éves vagyok. Nap, mint nap 3 lánygyermekért vagyok felelős.

A futást kb. 1,5 hónapja kezdtem el komolyan gondolni és megpróbálom komolyan is művelni. Egy baleset következtében kórházi kezelésre szorultam és ott rájöttem, hogy mennyi embernek vagyok fontos. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy tennem kell valamit azért, hogy minél tovább lehessek velük egészségesen.

A napokban az internet böngészése közben találtam erre a weboldalra és rögtön azt éreztem, hogy nekem is tenni kell valamit ezért a célért. Most már nem csak a magam szórakoztatásáért és a saját egészségemért futok, hanem egy nagyon nemes célért is.

Kérlek, támogasd rajtam keresztül a Magyar Hospice Alapítványt!

A LEGKISSEB ÖSSZEG IS SOKRA FUTJA!!!

Előre is köszönöm a rászorulók nevében!

Te is futnál?

MI AZ A NÁRCISZ FUTÓKÖR?

A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre.

Maratonista, félmaratonista futóink minden lépésükkel segítik a gyógyíthatatlan daganatos betegek humánus életvégi ápolását.

A Nárcisz Futókör tagjai jótékony célra ajánlják fel egy-egy versenyüket, hiszen a táv teljesítésén kívül adománygyűjtő feladatot is vállalnak. Közös cselekvésre buzdítják környezetüket: szeretteik, ismerőseik, munkatársaik a drukkoláson túl felajánlásaikkal a versenytáv egy-egy szakaszát támogatják.

Adománygyűjtési célom:

50.000 Ft

Itt tartok most:

3.000 Ft

Tiszteletkör Üzenj nekem!

Eddigi támogatóim:

Ádám Márta

2016.01.06.

2.000 Ft.

Hajrá Zoli!!!!!


Katona Zoltán

2015.12.28.

1.000 Ft.

Büszkék vagyunk Rád! :-)