Nagy Kornél

A Magyar Hospice Alapítvány Nárcisz Futókörének tagjaként a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó életvégi ápolását segítem.

Jótékony futóként teljesítem 2015. július 19-én, a Győr-Lipót futóverseny 26,4 km-es távját.
Nagy Kornél
Bárcsak annyival lenne könnyebb minden lépés az életetekben, amennyivel nehezebb nekünk futás közben.." mondta nekem egy kedves barátom, mikor felvázoltam tervem, mire készülök, miben hiszek. Hiszek abban, hogy a futásommal, futásaimmal ha csak egy kicsit is, de tudok segíteni másokon. S ez számomra fontos. Éppen ezért úgy gondolom, itt az alkalom, hogy most én is segítsek. Bár nem vagyok jó futó, de minden egyes alkalommal, most már nem csak magamért, hanem másokért is tudok küzdeni, futni,amiben a családom támogat. Tervem hogy, minden egyes hónapban, részt vegyek egy futóversenyen, amellyel támogatni tudom a Magyar Hospice Alapítvány munkáját és csatlakozásra buzdítom a támogató ismerőseimet.

Te is futnál?

MI AZ A NÁRCISZ FUTÓKÖR?

A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre.

Maratonista, félmaratonista futóink minden lépésükkel segítik a gyógyíthatatlan daganatos betegek humánus életvégi ápolását.

A Nárcisz Futókör tagjai jótékony célra ajánlják fel egy-egy versenyüket, hiszen a táv teljesítésén kívül adománygyűjtő feladatot is vállalnak. Közös cselekvésre buzdítják környezetüket: szeretteik, ismerőseik, munkatársaik a drukkoláson túl felajánlásaikkal a versenytáv egy-egy szakaszát támogatják.

Adománygyűjtési célom:

50.000 Ft

Itt tartok most:

0 Ft

Tiszteletkör Üzenj nekem!

Eddigi támogatóim:

Még nincs támogatója!