Kiss Judit

A Magyar Hospice Alapítvány Nárcisz Futókörének tagjaként a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó életvégi ápolását segítem.

Jótékony futóként teljesítem az idei terepfutóversenyeket közép Magyarországon 16km-ig, illetve novemberben, a Kőbányán megrendezett föld alatti félmaratont, életem első félmaratonját.

Kiss Judit

Először is nagy örömömre szolgál, hogy ezt a fantasztikus szervezetet módomban áll, még ha csak csekély mértékben is támogatnom.

A futással 2 éve hozott össze a sors, pusztán csak egészségesebb élet, és némi fogyás reményében, aztán olyan nagy szerelemmé vált, hogy azóta is számos futóversenyen vettem részt, és úgy érzem ez a szenvedély életem végéig velem tart mostmár... :) Már nem érzem azt egyetlen feladatnál sem, hogy ez nekem úgysem fog sikerülni. Megtanultam a kitartást, hogy akkor is megcsinálom, ha nincs hozzá kedvem.

Jótékony futókkal számos versenyen összefutottam már, de igazából sosem tudtam, hogy ez mit is jelent pontosan. Az idei futóverseny célok feltérképezése közben jutott eszembe, hogy utána nézzek egy picit. Számos nagyon jó ügyért harcoló szervezetet találtam, de mégis a lelkemet a Magyar Hospice Alapítvány munkássága érintette meg a legjobban. Szeretnék én is hozzátenni egy kis segítséggel, a kilométereim gyűjtésével az Alapítvány csodálatos, önfeláldozó munkájához, ahol nem "csak" a Beteg, hanem a szenvedő Családtagjai is óriási segítséget kapnak. Ehhez szeretnék támogatást kérni Tőletek, mert hiszek abban, hogy sok kis segítség, a széles körű összefogás meghozza a gyümölcsét.

Te is futnál?

MI AZ A NÁRCISZ FUTÓKÖR?

A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre.

Maratonista, félmaratonista futóink minden lépésükkel segítik a gyógyíthatatlan daganatos betegek humánus életvégi ápolását.

A Nárcisz Futókör tagjai jótékony célra ajánlják fel egy-egy versenyüket, hiszen a táv teljesítésén kívül adománygyűjtő feladatot is vállalnak. Közös cselekvésre buzdítják környezetüket: szeretteik, ismerőseik, munkatársaik a drukkoláson túl felajánlásaikkal a versenytáv egy-egy szakaszát támogatják.

Adománygyűjtési célom:

50.000 Ft

Itt tartok most:

2.000 Ft

Tiszteletkör Üzenj nekem!

Eddigi támogatóim:

Szellingerné Kosik Dóra

2017.04.05.

2.000 Ft.

Kedves Judit! Köszönöm hogy segíted és támogatod azokat akik megérdemlik és a legnagyobb szeretet adják másoknak. Millió puszi Neked ❤