Fekete Tímea

A Magyar Hospice Alapítvány Nárcisz Futókörének tagjaként a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó életvégi ápolását segítem.

Jótékony futóként teljesítem a 2016-ban rendezett félmaratonokat.
Fekete Tímea

Fekete Timi vagyok 27 éves.
Két éves futómúlttal és 7 félmaratonnal a hátam mögött 2015. októberében lefutottam életem első maratonját, ami hatalmas élmény volt. A 42 kilométer alatt egy önismereten mentem keresztül. Magamért futottam.

Amikor beértem a célba a boldogság mámorában patakokba folyt a könny az arcomon. Örömkönnyek voltak, mert legyőztem a távot és ami a legfontosabb, hogy önmagamat is!
Éreztem, hogy ha erre képes voltam saját magamért, akkor szeretnék másokért is futni.
A verseny után a kezembe került a Hospice Alapítvány szórólapja. Akkor már tudtam, hogy én is jótékony futó szeretnék lenni.

Nem tartozom a leggyorsabb futók közé, de nem is ez a célom. Az élményért futok és mostantól azért is, hogy a gyógyíthatatlan betegek méltósággal fejezhessék be a földi életüket.

Sajnos nekem is van személyes tapasztalatom, több családtagomtól kellett örökre elbúcsúznom daganatos megbetegedés miatt. Láttam mennyire fontos az utolsó hetekben, napokban a nyugalom biztosítása.

Jótékony futóként célom a 2016-os évben rendezett félmaratonokon azokért az emberekért futni, akik valahol a legnagyobb küzdelmet vívják, azért, hogy az életük hátralevő részében méltó körülmények között minél több időt tölthessenek a szeretteikkel.

Amennyiben lehetőséged van, támogass te is célom elérésében, hiszen a legkisebb adomány is számít! Köszönöm!

Te is futnál?

MI AZ A NÁRCISZ FUTÓKÖR?

A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre.

Maratonista, félmaratonista futóink minden lépésükkel segítik a gyógyíthatatlan daganatos betegek humánus életvégi ápolását.

A Nárcisz Futókör tagjai jótékony célra ajánlják fel egy-egy versenyüket, hiszen a táv teljesítésén kívül adománygyűjtő feladatot is vállalnak. Közös cselekvésre buzdítják környezetüket: szeretteik, ismerőseik, munkatársaik a drukkoláson túl felajánlásaikkal a versenytáv egy-egy szakaszát támogatják.

Adománygyűjtési célom:

50.000 Ft

Itt tartok most:

20.000 Ft

Tiszteletkör Üzenj nekem!

Eddigi támogatóim:

Dr. Bátorfi Béla

2016.04.15.

10.000 Ft.

Hajrá Timi!


Schmidt Miklós

2015.11.21.

10.000 Ft.

Hajrá Timi!