Fehér Csaba

A Magyar Hospice Alapítvány Nárcisz Futókörének tagjaként a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó életvégi ápolását segítem.

Jótékony futóként teljesítem 2015 szeptemberében a Wizzair félmaraton verseny 21 km-es távját.
Fehér Csaba

Hello, Csaby vagyok, és most már jótékonysági futó is. Egy olyan ügyért futok, amiben jó magam is érintett voltam már… Lezárni szépen az életet… bár nekem az a verzió jobban fekszik, amit fehér J Gandalf is mond; „a halál csak egy másik ösvény, amelyre mindenki rálép."

Ezt a lezárást, így a felkészülést az új útra segíti elő a Magyar Hospice Alapítvány és kötelességemnek érzem támogatni MOST én is, a magam módján és tudom, hogy belül te is átérzed ennek a missziónak a fontosságát, hiszen tuti, egyszer ezt mindannyian megismerjük. Sokszor előfordul, hogy nem szeretnénk tudomást venni kellemetlen/fájó dolgokról, hiszen az egónk így lett programozva. Lehet, hogy sokan el sem olvassátok ezt a pár sort, mert ez is csak egy „adokozz”, „hollisztikus” izé.

Lehet! Ezt én sem tudom biztosan, viszont azt igen, hogy azzal, hogy ezt a pár sort megírtam egy nagy lépést teszek előre, mert hiszem, hogy az élet egyik legszebb jutalma, hogy miközben az ember másokon segít, egyben önmagán is segít.

Magasra emelem a lécet, 50 000 HUF-t tervezek összegyűjteni többek között a Te segítségeddel! Bármilyen összegű felajánlásnak örülök, hiszen sok kicsiből sokra FUTJA!

Hiszek az itt & most erejében, így a fenti komolyan jó érzés mellett még becsomagolom neked William bá’ szösszenetét is ajándékul:

„Úgy vélem, csakis egyszer élhetjük meg az életet. Ha tehát akad bennem jóság, amit kimutathatok, vagy akad olyan jó cselekedet, amivel megkönnyíthetem bármely embertársam életét, most kell megtennem, nem késlekedhetem vagy feledkezhetem meg erről, hiszen soha többé nem fogok erre járni.”

(William Penn)

Te is futnál?

MI AZ A NÁRCISZ FUTÓKÖR?

A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre.

Maratonista, félmaratonista futóink minden lépésükkel segítik a gyógyíthatatlan daganatos betegek humánus életvégi ápolását.

A Nárcisz Futókör tagjai jótékony célra ajánlják fel egy-egy versenyüket, hiszen a táv teljesítésén kívül adománygyűjtő feladatot is vállalnak. Közös cselekvésre buzdítják környezetüket: szeretteik, ismerőseik, munkatársaik a drukkoláson túl felajánlásaikkal a versenytáv egy-egy szakaszát támogatják.

Adománygyűjtési célom:

50.000 Ft

Itt tartok most:

0 Ft

Tiszteletkör Üzenj nekem!

Eddigi támogatóim:

Még nincs támogatója!