Dr. Forrai Boglárka

A Magyar Hospice Alapítvány Nárcisz Futókörének tagjaként a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó életvégi ápolását segítem.

Jótékony futóként teljesítem 2015. április 19-én a Telekom Vivicittá Családi Futás és Félmaraton versenyt, továbbiakban a K&H Félmaratont, a Wizz Air Budapest Félmaratont és a SPAR Budapest Maratont.
Dr. Forrai Boglárka
Sok gyógyíthatatlan betegségben szenvedő közeli ismerőst, családtagot kísértem élete utolsó időszakában, ami főleg mentális segítségnyújtás, szervezés volt részemről. Elhivatottnak érzem magam a Hospice Alapítvány nemes célja mellett, és szeretnék az alapítvány munkájában tevékenyen is részt vállalni. Ezért is jelentkeztem önkéntes segítőnek, és részt veszek a segítők részére szervezett továbbképzésen is. A Futókörbe azért adtam be a nevezésem, hogy az eddigi öncélú sportolás helyét is átvehesse a segítő szándék, a figyelemfelhívás, az adománygyűjtés amit a versenyeken meg tudok valósítani. Magam is több leszek azáltal, hogy másokért futok.

Te is futnál?

MI AZ A NÁRCISZ FUTÓKÖR?

A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre.

Maratonista, félmaratonista futóink minden lépésükkel segítik a gyógyíthatatlan daganatos betegek humánus életvégi ápolását.

A Nárcisz Futókör tagjai jótékony célra ajánlják fel egy-egy versenyüket, hiszen a táv teljesítésén kívül adománygyűjtő feladatot is vállalnak. Közös cselekvésre buzdítják környezetüket: szeretteik, ismerőseik, munkatársaik a drukkoláson túl felajánlásaikkal a versenytáv egy-egy szakaszát támogatják.

Adománygyűjtési célom:

200.000 Ft

Itt tartok most:

220.000 Ft

Tiszteletkör Üzenj nekem!

Eddigi támogatóim:

Forrai Antal és Forrai Antalné

2015.04.22.

220.000 Ft.