Beszédes Margó, Illencz Orsolya és Dávid Anita

A Magyar Hospice Alapítvány Nárcisz Futókörének tagjaiként a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó életvégi ápolását segítjük.

Jótékony futókként teljesítjük 2016. április 17-én a 31. Vivicitta Városvédő Futás 10-km-es távját, valamint a 23. K&H Mozdulj! félmaratonváltót.

Beszédes Margó, Illencz Orsolya és Dávid Anita

Régi barátnőkként mi hárman már jó ideje használjuk szabadidőnk egy részét futásra, vettünk már részt futóversenyeken is és most összeálltunk, hogy egy csapatot alkotva közösen fussunk egy nemes cél érdekében.

Beszédes Margó, Illencz Orsolya és Dávid Anita (a képen balról-jobbra) azért fogtunk össze, hogy lefussuk a 2016-os Vivicitta Városvédő Futás 10 km-es távját illetve a 23. K&H Mozdulj! félmaratonváltót és így az összesen 51.0978 kilométerünkkel adományokat gyűjtsünk a Magyar Hospice Alapítvány részére.

Most először nem önmagunkért, hanem másokért futunk, azokért, akik az Alapítvány szárnyai alatt igazán rászorulnak és mindazokért is, akik adományaikkal segítenek nekünk, hogy segíthessünk.

Köszönjük!

Te is futnál?

MI AZ A NÁRCISZ FUTÓKÖR?

A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre.

Maratonista, félmaratonista futóink minden lépésükkel segítik a gyógyíthatatlan daganatos betegek humánus életvégi ápolását.

A Nárcisz Futókör tagjai jótékony célra ajánlják fel egy-egy versenyüket, hiszen a táv teljesítésén kívül adománygyűjtő feladatot is vállalnak. Közös cselekvésre buzdítják környezetüket: szeretteik, ismerőseik, munkatársaik a drukkoláson túl felajánlásaikkal a versenytáv egy-egy szakaszát támogatják.

Adománygyűjtési célom:

50.000 Ft

Itt tartok most:

5.000 Ft

Tiszteletkör Üzenj nekem!

Eddigi támogatóim:

Borsos Petra

2016.04.13.

5.000 Ft.