Bajnok Gábor

A Magyar Hospice Alapítvány Nárcisz Futókörének tagjaként a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó életvégi ápolását segítem.

Jótékony futóként teljesítem
a Szent Jakab zarándokút, Budapest - Lébény - Wolfsthal, 275 km-es távját.

Bajnok Gábor
Mennyivel egyszerűbb lenne, ha pénzre válthatnánk tetteinket, nem? Folyamatosan motiváltnak maradni, hogy lássuk az eredményét. Ismét itt egy alkalom!
Számomra fontos, a hospice ellátás fő célja, a beteg életminőségének javítása, a fájdalomcsillapítás és a családok lelki támogatása. Ha számodra is fontos kérlek, hogy támogasd a Magya Hospice Alapítványt, a legkisebb pénz segítséget is örömmel fogadjuk, a társadalom elkötelezett támogatása nélkül ma nem lenne hospice ellátás Magyarországon.
A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre, futóink a futáson kívül közös cselekvésre buzdítják környezetüket: szeretteik, ismerőseik, munkatársaik körében támogatást gyűjtenek, a vállalt pénz összeg csak rajtad múlik, mi minden felajánlásnak nagyon örülünk.

Te is futnál?

MI AZ A NÁRCISZ FUTÓKÖR?

A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre.

Maratonista, félmaratonista futóink minden lépésükkel segítik a gyógyíthatatlan daganatos betegek humánus életvégi ápolását.

A Nárcisz Futókör tagjai jótékony célra ajánlják fel egy-egy versenyüket, hiszen a táv teljesítésén kívül adománygyűjtő feladatot is vállalnak. Közös cselekvésre buzdítják környezetüket: szeretteik, ismerőseik, munkatársaik a drukkoláson túl felajánlásaikkal a versenytáv egy-egy szakaszát támogatják.

Adománygyűjtési célom:

100.000 Ft

Itt tartok most:

0 Ft

Tiszteletkör Üzenj nekem!

Eddigi támogatóim:

Még nincs támogatója!