Nárcisz Asztaltársaság

A Nárcisz Asztaltársaság éttermei és vendégei fontosnak tartják az élet tiszteletét, ezért vállalják, hogy heti egy menü árával támogatják a Magyar Hospice Alapítványt. Az Asztaltársaság tagjait a magas színvonalú vendéglátásuk mellett példamutató felelős gondolkozásuk és szolidaritásuk is összeköti.

Nárcisz Asztaltársaság

A Nárcisz Asztaltársaságot 2013-ban 7 fővárosi neves és nívós vendéglátóhely hozta létre, fővédnöke Schreiner Gábor, a Nobu Budapest főszakácsa. A kapcsolódó éttermek fontosnak tartják az élet tiszteletét, az életvég méltóságát, ezért vállalják, hogy heti egy menü árával támogatják alapítványunkat.

A jótékony éttermek támogatásának köszönhetően a Budapest Hospice Házban egy betegszoba egész éves fenntartását tudja megoldani az Alapítvány és ezzel évente közel 30 gyógyíthatatlan betegnek és családjának segítenek az élet legnehezebb szakaszában. Szakszerű, szeretetteli ápolást, fájdalomcsillapítás, lelki támogást nyújtanak a betegeknek az utolsó percig.

A Nárcisz Asztaltársaság tagjának lenni kiváltság. Ez a tagság egyrészt növeli meglévő vendégei hűségét, akik egy-egy menü vagy éppen egy csésze kávé elfogyasztásával saját maguk is támogatják a daganatos betegek ápolását. A Magyar Hospice Alapítvány közösségszervező ereje új vendégeket is vonz éttermébe, kávézójába.

Az éttermek nemes összefogásának megünneplésére minden nyáron kerti vacsorát rendezünk alapítványunk kertjében, melyen Budapest kulináris körének legkiválóbbjai kényeztetik egy-egy fogással vendégeinket.

2017 karácsonyához közeledve új ötlettel álltak elő:  legfinomabb ételeik receptjeit kínálták fel, melyből ünnepi kiadvány készült Asztal, társaság címmel. A minket már támogató éttermek mellett Mautner Zsófi, a Chili és Vanília bloggerének hívó szavára a hazai gasztronómiai élet több elismert szereplője is csatlakozott egy-egy receptjével, hogy színes és sokoldalú receptválogatás készüljön.

Hogyan lehet egy étterem a Nárcisz Asztaltársaság tagja?

A Nárcisz Asztaltársaság tagjaivá azon éttermek válhatnak, amelyek mindössze heti egyetlen menü árának megfelelő összeggel támogatják a Magyar Hospice Alapítvány munkáját.

Az étteremben elhelyezhető táblát biztosítunk, mely a betérő vendégek számára jelzi a tagságot, így hangsúlyozva a társadalmi felelősségvállalást.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

Korda Nikoletta, projektvezető
Telefon: +36 70 321 00 79
E-mail: nikoletta.korda@hospicehaz.hu

Top