Jótékonysági est a Kúrián

​A Budapest Környéki Törvényszék és a Kúria közös rendezésében Adventi Jótékonysági Estet tartottak december 9-én. Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy az elmúlt két évet követően az aukció és a sütivásár kedvezményezettje idén is a Magyar Hospice Alapítvány volt. Dr. Muszbek Katalin, orvos igazgatón és munkatársaink, Dr. Gergely Anita, Demeter Katalin, Varjú Erzsébet, Kocsordi Mária, Ferdinandy Nóra, Kanjo Nada, Erdős Judit és Sándor Brigitta képviselte az eseményen alapítványunkat.

Minden munkatársunk nevében szeretnénk köszönetet mondani a megható és figyelmes műsorért és az aukcióra bocsátott gyönyörű meglepetésekért, amelyek mindegyikével a Kúria munkatársai készültek. Betegellátásunk támogatására több mint 300 órányi ellátást biztosító összeg folyt be az est során.

További segítségüknek köszönhetően pedig karácsonyfánk alá kerülhetnek ezek a gyönyörű ajándékcsomagok is. Advent napjaiban gyermek és felnőtt ápoltjaink, családjaik lehetőséget kaptak, hogy megírják kéréseiket, melyek teljesítéséről szintén a Kúria bírái gondoskodtak.

 Hálásan köszönjük kedvességüket!
Top