Hogyan segítünk?

A hospice ellátásról

Hozzájárulunk a daganatos betegek egyénre szabott ingyenes ápolásához, fájdalomcsillapításához, a méltóságuk utolsó pillanatig való megőrzéséhez és családjuk lelki támogatásához.

Tovább

Otthonápolás

Munkatársaink a betegek otthonában szakszerű ápolással, a kínzó tünetek enyhítésével, lelki támogatással segítenek azért, hogy a család az utolsó percekig együtt lehessen.

Tovább

Intézeti ellátás

A Budapest Hospice Házban 2005-ben megnyílt 10 ágyas fekvőbeteg részlegünkön orvosaink, szakembereink és önkénteseink igyekeznek mindent megtenni betegeinkért.

Tovább

Gyermek hospice

A gyermek orvosaival szorosan együttműködve speciálisan képzett egészségügyi szakembereink a a gyermek és családja otthonának biztonságában nyújtanak szakszerű ápolást ás pszichés támogatást.

Tovább

Lelki támogatás

Alapítványunk a betegek gyógyulását, rehabilitációját, a gyógyíthatatlan betegek segítését és a gyászoló hozzátartozók támogatását együtt megvalósító programot hozott létre.

Tovább

Ambulancia

A Budapest Hospice Ház Fájdalom-csillapító ambulanciája tanácsadást, kezelést és folyamatos orvosi kontrollt biztosítva térítésmentesen nyitva áll minden tüneti kezelésre szoruló daganatos beteg előtt.

Tovább

Oktatás

Terápiával és hospice alapokkal foglalkozó képzéseinkre, önkéntes segítők és érdeklődők részére szervezett programjainkra várjuk a jelentkezőket!

Tovább

Orvos-beteg kapcsolat

Programunk célja, hogy az orvos-beteg kapcsolatpartneri viszonnyá alakuljon; a betegek méltósága és ezzel gyógyulási esélyeik javuljanak.

Tovább

Alapítványunkról, munkatársak

Alapítványunk 1991 óta végzi a fővárosi betegek hospice szellemű, humánus ellátását.

Tovább