Betegszobát avatott a Nárcisz Asztaltársaság

2014. november 27.

Betegszobát avattak 2014. november 27-én a Nárcisz Asztaltársaság jótékony éttermei a Hospice Házban. Egy évvel ezelőtt indult el ez a példamutató összefogás, melynek eredménye egy betegszoba egész éves fenntartásának biztosítása.

A Nárcisz Asztaltársaság éttermei és vendégei fontosnak tartják az élet tiszteletét, ezért vállalják, hogy heti egy menü árával támogatják a Magyar Hospice Alapítványt. Az Asztaltársaság tagjait a magas színvonalú vendéglátásuk mellett példamutató felelős gondolkozásuk és szolidaritásuk is összeköti. A Nárcisz Asztaltársaságot egy évvel ezelőtt hozta létre 7 alapító tag és mára 10 étterem viseli ajtaján a nárcisz emblémát.

Alapító éttermek: Alabárdos, Cyrano, Larus,Nobu Budapest, Robinson, Suelto, Trattoria Pomo D’oro.

Csatlakozott éttermek: Bodrogi, Pastrami, Ürömi Hütte.


"Valós és kézzelfogható támogatást nyújtunk egy valódi és értékes tevékenység támogatásához és a Magyar Hospice Alapítvány esetében biztosak lehetünk abban, hogy a pénzünk a legjobb helyre megy és a valóban rászorulókat segíti."- nyilatkozta Sváby András, az Ürömi Hütte tulajdonosa.

„A magyar vendéglátás már világszínvonalú a gasztronómia terén, és ez az összefogás példát mutat a társadalmi felelősségvállalásban is – emelte ki Schreiner Gábor, a Nobu főszakácsa, a Nárcisz Asztaltársaság fővédnöke.

A jótékony éttermek támogatásának köszönhetően a Hospice Házban egy betegszoba egész éves fenntartását tudja megoldani az Alapítvány és ezzel évente közel 30 gyógyíthatatlan betegnek és családjának segít szakszerű, szeretetteli ápolással, fájdalomcsillapítással, lelki támasszal az élet legnehezebb szakaszában.

Hogyan segítene minket?

 • Önkéntes
 • Támogató
 • Nárcisz program
  • Futás
  • Golf
  • Asztaltársaság
  • Squash
  • Tenisz


Adhat vonal

Hívja a 13600/83-as számot vagy küldje el a 83-as kódot sms-ben a 13600-as számra!

Minden hívása és üzenete 250 Ft támogatást nyújt a gyógyíthatatlan rákbetegek ellátásához.

13600/83

Köszönjük a hívását!